Skip to content

AKTUELLA EVENTS

12 februari - Morgondagens stjärnor

Visst lyser entreprenörsandan i Hässleholm! Träffa 6 nyföretagare från olika branscher som pitchar sina företag, delar med sig av erfarenheter av att starta företag, samt vilka utmaningar de har i sitt företagande. Välkommen att knyta kontakter, inspireras och nätverka!

Medverkande är: STRGN WMN, Frank Vital, Cenedo AB, Lunafilm, MTC Maskin & Trädgårdscenter och ASKTUS. Diskussionen modereras av Håcan Nilsson.

I samarbete med Nyföretagarcentrum Hässleholm

Var? Business Class, Norra Stationsgatan 8A, Hässleholm
När? onsdag 12/2, 14:00-16:00

Till anmälan

26 februari – Starta eget-information

Grupprådgivning: Allt du behöver för att komma igång. Bolagsform, skatt, registrering, finansiering, lönsamhet.
(även 11/3, 25/3, 8/4, 22/4 och 6/5)

Var? Business Class, Norra Stationsgatan 8A, Hässleholm
När? onsdag 26/2 14:00-16:00

Till anmälan

28 februari – Europeiska regionala utvecklingsfonden

Kom och ät frukostbuffé med Europa Direkt Hässleholm och EU-kontor Skåne Nordost! Vi bjuder på seminarium om EU:s sammanhållningspolitik där du kan nätverka och inspireras av lokala och regionala projekt! Den 28 februari är Europeiska regionala utvecklingsfonden (ERUF) i fokus. ERUF finansierar projekt inom innovation och forskning, digitalisering, koldioxidsnål ekonomi och stöd för små och medelstora företag.

I samarbete med Europa Direkt och EU-kontor Skåne Nordost

Var? Business Class, Norra Stationsgatan 8A, Hässleholm
När? fredag 28/2, 08:15-10:00

Till anmälan

4 mars – Ett samtal kring hållbara organisationer

Hur kan 67 olika perspektiv för hållbar utveckling hjälpa ditt företag i arbetet med strategier, analyser och rapporter? Varmt välkomna till ett samtal modererat av Malin Leth och Ingrid Schuster, där vi tillsammans upptäcker nya infallsvinklar i arbetet med att bli hållbara organisationer.

I samarbete med Hässleholm Miljö

Var? Business Class, Norra Stationsgatan 8A, Hässleholm
När? onsdag 4/3, 9:30-11:00

Till anmälan

16 april – Så når du ut som företag i sociala medier

Kom och lyssna till Alexandra Bylund från Mama Said Media. Det är svårt att nå ut i sociala medier idag. Konkurrensen är hård och algoritmer, sociala kanaler och kommunikationssätt förändras ständigt. Hur ska vi egentligen jobba för att nå ut i sociala medier och på så sätt få fler följare och potentiella kunder?

Under den här eftermiddagen kommer du att lära dig hur du ska kommunicera för att nå ut, hur Facebook och Instagrams algoritmer fungerar, vad som krävs för att lyckas i sociala medier idag, hur du skapar bra och värdefullt innehåll, hur du ska tänka kring hashtags och mycket mer. Du kommer att få med dig konkreta verktyg som du kan använda direkt.

Var? Business Class, Norra Stationsgatan 8A, Hässleholm
När? torsdag 16/4, kl. 13:00-17:00

Till anmälan