Skip to content

Business Class

leader-EU

I Business Class möts företagare, utbyter erfarenheter och knyter nya kontakter. Målet är att skapa en energirik samlingsplats för nystartade företag, men även andra företag som kompletterar branchmix och entreprenörserfarenhet välkomnas. Tillsammans utvecklar vi näringslivet i Hässleholms kommun.

business class norra station hässleholm, möte med 5 deltagare på bilden

Mötesplats

Business Class dynamiska miljö passar för alla sorters möten, events, workshops och sammankomster. Det är även en plats att träffa kunder och samarbetspartners, sitta och arbeta mellan två möten, eller byta ut arbetsmiljö för en timme eller två. Våra lokaler ligger i centrala Hässleholm med närhet till järnvägsstation och restaurang.

Kontor

Är du nyföretagare och vill sitta i en modern kontorsmiljö? Vi erbjuder flexibla lösningar för dig som letar efter kontorsplats. Här hyr du den plats du behöver med alltifrån ett skrivbord till hela rum. Månadskostnaden är lägre än på många andra ställen och uppsägningstiden endast 1 månad. I hyran ingår WiFi, kopiering, kaffe, tillgång till möteslokaler, events och föreläsningar.
För närvarande är alla våra kontorsplatser uthyrda.

Spännande events

Varje månad arrangeras spännande föreläsningar, seminarium och workshop med olika teman där du kan fördjupa dig inom områden som berör just ditt företag. Klicka här för att se våra events.

Kompetensbank

I Business Class finns en samlad kompetensbank för dig som nyföretagare. Här hittar du HessleCity, Hässleholms kommuns företagslots och NyföretagarCentrum som hjälper dig med att utveckla ditt företag.

Kontakta oss

Har du frågor om Business Class?

Sandra Holm
Näringslivsutvecklare
Tele: 0451-26 83 53
E-post till Sandra Holm

EU-projekt

Business Class är ett EU-projekt som drivs med stöd av Europeiska regionala utvecklingsfonden och Leader LAG PH.