Skip to content
Information om Coronaviruset

Angående Coronaviruset

Här uppdaterar vi information till studenter och personal på Lärcentrum Norra station angående coronavirus covid-19.

Skriva salstenta

Du som är folkbokförd i Hässleholms kommun och studerar på vid högskola eller universitet har möjlighet att skriva dina tentor hos oss. Studerande i andra kommuner har möjlighet att skriva tenta i mån av plats och om inbokat tentamenstillfälle finns.

Ansök om att skriva tenta

Boka grupprum

Grupprum går att boka måndag – fredag kl 8 – 16. För att boka ett grupprum kontaktar du oss på 0451 – 76 20 10, skicka ett e-post till oss eller besöker oss på Norra stationsgatan 8B. Du måste vara inskriven på vårt Lärcentrum för att kunna boka grupprummen.

Taggar

Studenttaggarna är inaktiverade. Om du som Lärcentrumstudent vill studera i studiehallen hämtar du ut en lånetagg på Norra stationsgatan 8B. OBS! Lånetaggarna finns i ett begränsat antal och får endast användas under kontorstid måndag – fredag kl 8 – 16.

Vi återkommer med ny information fortlöpande och reserverar oss för snabba förändringar baserat på vad Folkhälsomyndigheten rekommenderar.

Drop in är tillfälligt stängt

Våra studievägledare svarar på frågor och erbjuder vägledningssamtal via mail och telefon.

Hässleholms kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller coronaviruset. Aktuell information finns på www.folkhalsomyndigheten.se och på www.hassleholm.se/coronavirus.

Att tänka på:

Stanna hemma och sjukskriv dig om du har till exempel hosta, snuva, halsont, feber eller andningssvårigheter, oavsett om det är lindrigt eller inte.

Läs mer:

Information om coronaviruset och symptom

Frågor och svar på andra språk:

Folkhälsomyndigheten, frågor och svar på engelska

WHO om corona på flera språk