Siesta-intern-1

TYVÄRR BLEV ÄVEN VÅR DEL INSTÄLLD DÅ SIESTA BLEV INSTÄLLT. BEKLAGAR DETTA.. FÖR MER INFORMATION LÄS HÄR; SIESTA FESTIVALEN STÄLLS IN!

 

Match-made in heaven!

 

 

Siesta festivalen äger rum på Hässleholms gården i Hässleholm den 3-4 juli. Nytt för i år är att Norra station kommer att ha en utcheckningsstation av biljetterna för Siestafestivalen, med start den 1 juli kl:10.00. På Norra stations området kommer det även finnas en del underhållning i form av musik och uppträdanden. Norra station kommer även stå inne på festivalområdet i ett tält och promotar en jätterolig tävling, med riktigt bra priser.

 

Till detta behöver vi några funktionärer som kan hjälpa till både på Norra stations området och i ett av tälten inne på festivalområdet.

 

Är du och/eller dina kompisar intresserad av att vara funktionär, och samtidigt få fritt inträde till hela festivalen alla dagar?

 

Skicka då in ditt namn och kontaktuppgifter till norrastation@hassleholm.se eller ring 0734-253523. Har du vägarna förbi oss, går det lika bra att komma in i receptionen och lämna ditt intresse där.