tecknad turkos zebra

Den 16 Mars gick Norra stations nya webb live. Och hade då ha ett lanseringsevent i olika delar under dagen. På förmiddagen kunde den som ville optimera sin online närvaro för att öka chanserna för att hitta ett ”dolt jobb” komma och lyssna till en föreläsning om just detta. Efteråt bjöds på en workshop där man kan få hjälp med att komma igång.

Norra station har under en tid nu jobbat för en ny hemsida. Och förra året togs det även fram en ny grafisk profil. En ny hemsida har gjorts i syfte för att förenkla servicen för företagen på Norra station men främst för våra befintliga och kommande studenter. Hemsidan ska ge en positiv bild av Norra station som lärcentra för studenterna och mötesplats för företag och locka till fler användare och besökare. Den gamla hemsidan lanserades 2009 och upplevdes som rörig och svårnavigerad av användarna och dom undvek att besöka den just därför. Efter att ha navigerat oss igenom upphandlingarnas labyrint landade uppdraget på Knowit Digital Solutions AB i Malmö. Knowit Digital Solutions AB är en starkt förankrad digital byrå. Vi möttes av väldigt kompetent och tillmötesgående personal. Trots stor tidsnöd så lyckades dom leverera en sajt som var över vår förväntan, och vi ser fram emot att vidarutveckla vår nya sajt och leverera lite fler och nya överraskningar inför terminsstarten hösten 2015.

 

I samband med lanseringen av vår nya hemsida så kommer en marknadsföringskampanj ske parallellt. Och genom denna har vi tagit fram en ny maskot. Den har inget namn än, utan en tävling bland studenter och invånare i Hässleholms kommun ska få namnge den. Vinnaren får riktigt fina priser och äran över att ha fått namnge maskotten.

 

Så, nu går vi en väldigt rolig och spännande vår tillmötes. Hoppas ni gillar vår nya hemsida!