eu + leader

Business Class är ett EU-projekt som drivs med stöd av Europeiska regionala utvecklingsfonden och Leader LAG PH. Målet är att skapa en energirik samlingsplats för främst nystartade och unga företag, men även andra företag som kompletterar branchmix och entreprenörserfarenhet välkomnas.

Business Class är en plats där företagare möts, utbyter erfarenheter, och knyter nya kontakter genom nätverksträffar. Här kan möten, events, workshops, och andra sammankomster hållas. Det är även en plats där företagare kan träffa nya kunder och samarbetspartners. Våra lokaler ligger i centrala Hässleholm med närhet till järnvägsstation och restaurang.

För nystartade och unga företag finns möjligheten att hyra kontorslokaler där man sitter nära andra företagare. Du kan antingen hyra en hel kontorslokal eller delar av den, beroende på hur mycket plats du behöver. 

Business Class är också en plats för kunskap och rådgivning. Här sitter Krinova och NyföretagarCentrum som erbjuder professionell rådgivning och kan hjälpa dig att utveckla ditt företag. Det kommer även arrangeras föreläsningar med olika teman där du kan fördjupa dig inom områden som berör just ditt företag. 

 

Kommande events

Framtidens handel 23 maj kl. 13.30 - 15.30

Kan appar öka butikernas försäljning? En workshop där vi får ta del av universitetsstuderande vid Soest Westfalische Universität idé till en app-baserad lösning som kommer att skapa utökad försäljning i små och medelstora butiker och samtidigt samverka med lokala myndigheter. Mer information och anmälan hittar du här.  

Bli kung på sociala medier!  28 maj kl. 13.00 - 17.15

Har du koll på marknadsföring på sociala medier och social videos? Vill du sticka ut på LinkedIn? Kalle Rosensköld driver företaget Attramera och kommer till Business Class för att lära oss allt om marknadsföring på sociala medier med mobilfilm och grunderna i LinkedIn. Två föreläsningar som kan förändra ditt flöde och din närvaro på sociala medier! Mer information om eventet hittar du här. (FULLBOKAT!)

GDPR - Vad är en personuppgift? 5 juni kl 8.30 - 9.30

Du som privatperson har rätt till en ”fredad zon” när det gäller dina personuppgifter, men vad gäller för dig som har företag? Kom och lyssna när Calle Alm lär dig mer om GDPR, vad du behöver tänka på när du samlar in och behandlar uppgifter om dina kunder, samt hur länge uppgifterna kan sparas.  Anmälan hittar du här.

Sommarmingel! 12 juni kl 16 - 18

Innan det är dags att gå på en välförtjänt semester vill vi passa på att bjuda in till sommarmingel! Kom och nätverka med företagare, vinn fina priser i vår quiztävling och njut av den skånska sommaren. Vi bjuder läckra aptitretare och alkoholfritt bubbel. Vill du ha något starkare i glaset så kommer restaurangen hålla öppet. Anmälan hittar du här.

Kontakt

Har du frågor om Business Class? Kontakta:

Kamilla Danielsson, Projektledare, kamilla.danielsson@hassleholm.se
Rasmus Bergkvist, Koordinator, rasmus.bergkvist@hassleholm.se

 

Företag i Business Class